Dom > Novosti > Sadržaj
Стопа самозапошљавања и узроци каљеног стаклена врата
Jun 09, 2017

Стопа самопражњења и узроци каљеног стаклена врата
1, стопа самопражњења стопе самопражњења земље произвођача није конзистентна, у распону од 3% до 0,3%. Општа стопа самоподређивања израчунава се на основу броја комада, без обзира на величину стакла са једним чипом и дебљином стакла, тако да нису довољно тачни, не могу бити више научно поређење једни са другима. Да би се једнако израчунала стопа самопозиве, неопходно је утврдити јединствену хипотезу. Поставите једнообразно стање: свака 5 до 8 тона стакла садржи довољно да изазове крварење никл-сулфида; Сваки комад површине каљеног стакла у просјеку 1,8 мм; Никл сулфид једнако распоређен. Затим израчунајте 6 мм дебљина каљеног стакла за израчунавање брзине пражњења од 0,64% ~ 0,54%, то јест, 6мм каљене стакленог вратила брзине од око 3 ‰ ~ 5 ‰. Ово је у складу са стварном вредношћу домаћих предузећа за прераду на високом нивоу. Чак и ако производња по стандарду не може у потпуности избјећи стаклена врата. Велике зграде биће једноставне за коришћење на стотине тона стакла, што значи да је стаклени никал и хетерогене нечистоће у постојању велике брзине, тако да су стаклена врата, иако топло-дип третман, пуцали и даље неизбежни.


2, неовлаштени разлози од каљеног стакла - никл сулфид (НиС) и неограничени извор хетерогене стакленог вратног стакла нису само традиционално разумевање ниских честица, има много других хетерогених честица. Клијање и експанзија пукотина у стаклу углавном су последица преосталих напона произведених у близини честица. Ова врста стреса може се подијелити у двије категорије, једна је фазна транзиција током фазног транзиционог напона, друга је коефицијент термичког проширења не одговара преосталом стресу који се генерише. Никл сулфид (нис) и хетерогене фазе честице. Стакло садржи нечистоће оксида никла, у малом кристалном стању, уопште не изазива оштећење стакла, али због поновног загревања стаклених врата, мењајући фазу нечистоћа никл-сулфида, стања ниског сулфида високе температуре α у Стакло, каљење Када су замрзнути, можда ће морати бити у стању времена β, због ниских температура β-стања никл-сулфидних нечистоћа ће произвести повећање запремине у стаклу како би се произвела локална концентрација напона, затим каљено стакло Доћи ће до пукотина врата. Међутим, само релативно велике нечистоће ће узроковати експлозију и само када се нечистоћу у језгру затезног стреса могу јавити када су врата од каљеног стакла пукла. Ниш је кристал, постоје две врсте кристалне фазе: фаза високе температуре α-нис и фаза ниске температуре β-нис, температура фазне транзиције 379 ℃, пећ за пећ на стакло у пећи, температура грејања је много већа од фазе Прелазна температура, нис Све у α фазу. Међутим, у каснијом процесу каљења, α-нис је прекасно да се пређе на β-нис, који је замрзнут у вратима од каљеног стакла. У околини просторне температуре, α-нис је нестабилан, постепено се помера на тренд β-ниса. Ова промена је праћена са око 2 до 4% запремине експанзије, тако да стакло носи велику фазну промену затезног стреса, што доводи до пуцања. Скенирање електронске микроскопске фотографије нис-камена израђених из стаклених фрагмената након пуцања може се видети, а површина је валовита и врло груба. Хетерогене честице проузрокују да се врата од каљеног стакла пробијају и могу се сломити на извору стаклених фрагмената видјених у попречном пресеку фотографије, сферичном ситном честицом која узрокује прве трагове пуцања са секундарном фрагментацијом граничне зоне.


3, како препознати врата од каљеног стакла, први пут погледали на тачку експлозије (пукотине од каљеног стакла су биле радијалне, имају почетну тачку) да ли је средина стакла, као што је ивица стакла, углавном зато што стакло није Брушено брушење или стаклена ивица Постоји оштећење, што резултира концентрацијом стреса, постепеним развојем пукотина узрокованих; Као што је полазна тачка у средини стакла, погледајте да ли постоје два мала комада полигона састављена од два слична лептира попут крила (Ху Диебан), ако пажљиво посматрате две мале полигонске полигоне (део Дебло од лептира) треба да буду видљиве црне ситне честице (камени камен од никл-сулфида), можете утврдити да је дувао; Иначе би требала бити екстерна штета. Типичне карактеристике стакла су лептирна тачка. Стаклени фрагменти били су радијална расподела, центар за зрачење има два лептирна крила попут стакленог блока, познатог под именом "лептир спот". Камен се налази на интерфејсу два дела "лептирне тачке".

4, теорија калијског вратила од каљеног стакла, теорија радијалног напрезања р ≥ тангенцијални притисак р ≥ честица и стакло сучеље између стреса за хетерогене честице у стакленој матрици, температура процеса хлађења је негативна, тако да је промјер честица Стресс притисак, Тангенцијални стрес је тензија. Радијални притисак на периферији честица је притисак, а тангенцијални напон је сила затезања, па је тангенцијални притисак корен иницирања црева.