Dom > Novosti > Sadržaj
Купите чисто сензор за стаклене блокове
Jul 13, 2017Купите здрав разум за Стаклене блокове

Блокирани стаклени блокови припадају специјалним стакленим блоковима, познатим и као блокови стакла који апсорбују топлоту, који обично блокирају око 50% сунчевог зрачења. Плава стакло дебљине 6 мм може продрети само 50% сунчевог зрачења, а чађ и бронзер могу продрети само 25% сунчевих зрака. Дакле, апсорбујући стаклени блокови погодни су за грађевинска врата или прозоре или спољне зидове врућих подручја којима је потребна и лака и топлотна изолација

У кућној декорацији, оригинални прозирни прозирни прозори са стакленим блоковима замењују плавом или зеленом бојом, бојом чаја и другим обојеним стакленим блоковима, таква декорација је неправилна.

Блокирани стаклени блокови припадају специјалним стакленим блоковима, познатим и као блокови стакла који апсорбују топлоту, који обично блокирају око 50% сунчевог зрачења. Плава стакло дебљине 6 мм може продрети само 50% сунчевог зрачења, а чађ и бронзер могу продрети само 25% сунчевих зрака. Ендотермични стаклени блокови, према томе, погодни су за оба треба да буду лагани и морају бити изолиране вруће површине изван врата зграде, а Виндовс или зид, на тај начин, може имати изолацију и ефекат против главе, може направити неку врсту прекрасног куља Атмосферу опет. Међутим, у урбаним стамбеним зградама може се стерилисати, стерилисати, а сунчева светлост ефекта, блокирана овим обојеним стакленим блоковима на пола, није вредна губитка.

Поред тога, поједина домаћинства за инсталацију прозора екрана, препона светлости била је 70%, а безбојна транспарентна заједничка комбинација стаклених блокова, укупна препустност светлости од око 61%, прикладна је, али ако заслужују да се крећу у бочне ендотермне стаклене блокове, Његова светлосна пролазност је само 35%, дефинитивно утичу на захтеве унутрашње осветљености.

Неки становници су такође блокирали балкон са обојеним блоковима стакла. Балкон је једино место где се спаваћа соба директно сусреће са природом, не би требало затворити, више не може украшавати обојеним стакленим блоковима. Ако дугорочно живи у слабој атмосфери светлости, као што је плаво сива, чајна боја, унутрашња линија вида квалитета је неизбежно опадање, лако је учинити особу физичку и менталну исцрпљеност, здравље ће имати нежељени ефекат.

Унутрашњост декорирати одговарајуће за кориштење обичних стаклених блокова високе прозирности, изван прозора опремљен је погодном опремом за сенчење, затворени могу инсталирати провидну или прозирну завјесу и непрозирну прозорску прозирну. На тај начин не само да игра ветар, кишу, топлотну изолацију и апсорпцију звука, већ и потпуно уживати у сунчевом купатилу.

1. Током транспорта, обавезно поправите и додајте мекане подлоге. Генерално се препоручује да се вертикална метода користи за транспорт. Такође треба забележити вожњу возила за одржавање стабилности и споре брзине.

2. Ако је друга страна Стаклених блокова затворена, обавезно очистите површину пре инсталације. Најбоље је користити специјално средство за чишћење стакла, а након сушења, потребно га је уградити без мрља, и најбоље је користити уграђене рукавице за чишћење.

3. Постављање Стаклених блокова треба фиксирати силиконским заптивачем. Код уградње прозора треба користити и гумено заптивање.

4. После завршетка изградње, обратите пажњу на упозоравајући знак упозорења против коштања, који се може користити за позив непропусне, обојене електро-траке.

31. новембра ће бити примењене најновије смернице за сакупљање стакла, што значи да ће се велики број стаклених блокова, комада стакла и других стаклених блокова рециклирати.

Смернице за рециклажу стаклених блокова саставља заједнички истраживачки центар. У упутствима је предвиђено да фрагменти стакла морају бити у складу са одговарајућим спецификацијама или стандардима, или се не могу директно користити у производњи или директном таљењу стаклних блокова. Метал, органска материја, камен и тако даље могу се класификовати као блок од стаклених фрагмената, као секундарне сировине.

Крајњи критеријуми за опоравак су усмјерени на подстицање европског тржишта рециклаже, смањењу непотребних административних оптерећења и обезбеђивању сигурних, чистих стаклених блокова за рециклажу. Упутства такође одређују који се стакло могу директно користити као сировине за друге производе и које не могу.

У прошлости, недостатак јасних и јединствених стандарда довело је до неких еу земаља да рециклирају некомпатибилне комаде стакла, што доводи до расипничког отпада. Због тога је заједнички истраживачки центар представио јединствени стандард вредновањем вриједности и кориштења стаклених блокова. Имплементација овог стандарда такође указује на то да је процес стандардизације европских стаклених блокова направио велики корак уназад