Dom > Novosti > Sadržaj
Примери фактора који утичу на живот стаклених блокова
Jul 04, 2017


Примери фактора који утичу на живот Стаклених блокова

За драгоцене стаклене блокове, користећи пуну дужину директно утичу на производну прераду капитала, за кориштење јединице, кориштење Стаклених блокова се повећава, што је дуже што је више могуће смањити производе за прераду воћа.

Утицати на употребу комада стаклених блокова пуних дужина постоји много, елементи претпоставки којима се познају ови елементи, онда може помоћи добром јединици проширити примјену Стаклених блокова користе се за смањивање критеријума приноса.

Прво је квалитет стаклених блокова, комада стаклених блокова, квалитета високог и ниско и има одређени утицај на употребу стаклених блокова, високи и ниски квалитет о Стакленим блоковима производе процесоре, па изаберите висококвалитетне стаклене блокове Је да обезбеди да прво стање стаклених блокова користи пуну дужину. Квалитет Стаклених Блокова се прво односи на појаву Стаклених Блокова постоља или пада квалитета и технологије обраде, одабира висококвалитетног изгледа (примарни зрачни мехурићи не могу бити мехурићи, ни мање камење, безводна зрна, без огреботине површине површине Стаклени блокови, маргинални без пукотина итд.) Стаклених блокова како би се осигурало да се стакла блокира.

Други утицај Стаклених блокова користећи још један важан фактор користе стабилност температуре, под претпоставком да ће под константним температурним примјенама користити дуготрајни распон трајања, под претпоставком да се често примјењује под увјетима промјене температуре, Стаклени блокови су једноставни, већина ће бити фрактура.

Поред тога, чистоћа стаклених блокова у опреми и опреми поред горе наведених два основна фактора директно утиче на примену Стаклених блокова.

Стаклени блокови у грејању пећнице, ако су сви стаклени блокови усред температуре виши од температуре ивице, Стаклени блокови у процесу хлађења и топлотног центра скраћују од хладног скраћивања ивице, Стаклени блокови се охладе на собну температуру И температурна разлика након нестанка, размере дужине стаклених блокова ће бити веће од центра, на ивици стаклених блокова формирају већи контракциони стрес, како би се уравнотежио неуједначени стрес. Стаклени блокови у облику седла. Да ли су исти, комадићи блокова стакла унутар пећи се загревају, ако је крајња кашњења расподела температуре у равни ивице већа од централних, стаклених блокова у процесу хлађења и скраћивања вруће мере стаклених блокова је већа од Централни дио хладњака за скраћивање, сви стаклени блокови се охладе на собну температуру и температурну разлику вида, центар скале стаклених блокова ће бити већи од величине ивице, чине велики напон затезања у стезном положају стаклених блокова, Да би се изједначио неуједначени стрес. Стаклени блокови све се појављују у облику лонца, иако је овакво стање двосмерна улица, центар стаклених блокова ће бити промјене у оба правца.

И. 2.3 случајна температура дисперзија

Обе неуједначене расподеле температуре углавном су последица неправилног дејства изазвана, насумична неједнака расподела температуре може бити због тога што је уређај, који је водио лоша каљена жица за загревање пећи, део почетка оштећења, оријентација сензора температуре или изобличења, Стаклени блокови у Гомила на столу није разумна и слично, сви могу направити равнотежу стаклених блокова, насумична неједнака расподела температуре ће проузроковати равничарски правац Стаклених блокова током грејања неравномерне расподеле температуре Стаклених блокова у хлађењу скратити различите нападе неправилног подручја и без правила Ће узроковати слабу равнотезу Стаклених блокова.

1.3 топлотна деформација проузрокована неуједначеним хлађењем

Познати, Стаклени блокови након загревања до тачке омекшавања били су агилни хлађење, задовољавајући притисак притиска у изгледу блокова стаклених блокова, у унутрашњости Стаклених блокова напади напрезања и фазне равнотеже тлачног тлака су ојачани Стаклени блокови, каљени Стакло Блокада након првог отпуштања притиска притиска када је спољашња сила, а затим напади затезања на стакленим блоковима тако да је јачина каљеног стакленог блока виша од општих стаклених блокова. Учвршћени стаклени комади постојања стаклених блокова, упорни стрес код стаклених блокова деформација унутрашњег дисбаланса стреса такође ће напасти: када је изглед притисног притиска већи од изгледа како би се балансирао притисак на притисак притиска стаклних блокова који се спуштају , Исто, појављивање притиска на притисак је веће од изгледа притиска на притисак да се балансира стрес код стаклених блокова, окидачи стакла у процесу хлађења за два изгледа неуједначена брзина хлађења, брзина хлађења појаве напада Изглед стреса је већи него што је брзина хлађења спора.