Dom > Novosti > Sadržaj
Објасните инсталацију каљене стаклене врата да бисте се обратили пажњи на тачку
Sep 06, 2017

Објасните постављање каљене стакларске врата да бисте обратили пажњу на тачку
Каљена стаклена врата такође је преднапето стакло, желите побољшати чврстоћу стаклених врата, стаклена површина може створити притисак на притисак, а затим стакло да издржи спољашње силе, можете надокнадити површински стрес, постављање стаклених врата треба платити Пажњу на шта? Произвођачи од каљеног стакла који ће вам рећи.
1, пре уградње врата од каљене стакла, прво проверите следећа стаклена врата да бисте сазнали да ли заштићена стаклена врата за оштећења и спецификације стаклених врата и сл. Испуњавају услове инсталације.
2, произвођачи каљеног стакла вас позивају, ако је уградња друге стране стаклених врата затворена, а затим потребу за чишћавањем инсталације, препоручује се да користите средство за чишћење стакла све док се не осуши у инсталацији.
3, уградња врата од каљеног стакла, како би се избјегло излагање киши, нити хладно и прегревање, постављање стаклених врата како би се осигурала чврста, не може користити тврде предмете да ударе стаклена врата.
Затамњена стаклена врата су површина са тлачним стаклом, која је употреба челичног метода за побољшање стакла, сигурносни учинци су релативно високи, што доводи до деформације стаклених врата. Који су разлози? Произвођачи од каљеног стакла за свакога да анализирају следеће.
Прво, хлађење ће проузроковати неуједначене деформације стаклених врата, врата од каљеног стакла која се загревају за омекшавање тачке ће се брзо охладити, притисак стакла на стаклу, хлађење стакла у брзини хлађења горњих и доњих површина је неуједначен, деформација ће бити.
Друго, произвођачи каљеног стакла сугеришу да је температура грејања изазвана и неједнаком деформацијом стакла у грејању горе и доље на површини ће бити разлика у температури, или средина стакла и ивица постојања температурне разлике , лако ће довести до деформације стакла.
Употреба каљеног стаклена врата, чак и ако је оштећена стаклена врата оштећена, останак је сато сломљен малих честица, тако да је сигурност боља, постављање стаклених врата ће се сусрести равноће није добро, фабрика стаклених врата ће вас научити како Побољшајте равност стаклених врата.
1, равномјерно стакло врата није равно разлог, углавном лежи у квалитету врата од каљеног стакла, тако да желите осигурати квалитет врата од каљеног стакла или да изаберете добар квалитет стаклених врата.
2, произвођачи каљеног стакла, произвођачи врата сугеришу да требамо побољшати равност стаклених врата, можете пустити ваљку довољно времена загревања, тако да се ваљак може загрејати једнако, како би се елиминисао стрес.
3, неуједначено хлађење ће узроковати топлотну дисторзију, прилагодити овај проблем, можете подесити притисак вјетра кроз вјетробранску капију, како бисте подесили брзину хлађења површине стаклених врата.
Врата од каљеног стакла су преднапрегнута стакла, употреба физичких метода, може побољшати чврстоћу стакла, безбедносне перформансе каљеног стакла су такође врло добре, обично у кориштењу стаклених врата, како одабрати? Произвођачи каљеног стакла за учење.
Прво, приликом избора врата од каљеног стакла, прво морамо да погледамо квалитет површине стаклених врата како да погледате површину пукотина у стакленим уљем, недостатак угла и тако даље, и да ли величина стакла испуњава захтевима.
Друго, произвођачи каљеног стакла доводе вас приликом избора врата од каљеног стакла, да видите како су равне стакленим вратима и да ли је стакло хомогено и тако даље.
Треће, избор врата од каљеног стакла, али и поглед на утицај стаклених врата утицаја на учинак, онда је стање стаклених врата да видимо да ли стакло испуњава захтеве.