Dom > Novosti > Sadržaj
Стаклене блокове купују потребу да обратите пажњу на следеће тачке
Sep 15, 2017

Куповина пожарних блокова треба да обратите пажњу на следеће тачке
Ватроотпорни стаклени блокови имају добре перформансе преноса светла и отпорност на ватру, топлотну изолацију, перформансе звучне изолације, уобичајени пожар Стаклене блокове сендвич композитне ватре Стаклене блокаде, ватроотпорне плоче Стаклене блокаде и шупље ватрогасци Стаклене блокаде три. Многи појединачни купци од стаклених блокова само су забринути због цене стаклених блокова, али су игнорисали пуно важних куповних напомена. Следећи стаклени блокови вас позивају на неколико, тако да можете избјећи куповину грешака.
Прво, куповина применљивих производа: једнокрилна стаклена блока, према дебљини је подељена на 6мм, 8мм, 10мм, 12мм, према оцени пожара подељен је на И (90 минута), Ⅱ (60)), ИВ степен (30 минута). Специфичан избор, који не само да се заснива на интензитету (или дебљини) за подешавање, већ пажљиво разматра захтеве за прихват пожара ватрогасног реда за употребу. Једнослојни једнослојни цезијум калијумови ватроотпорни стаклени блокови због употребе хемијске и физичке дуалне технологије, него просечне ватромере Стаклене блокаде више ватре, већа чврстоћа, ефекат је стабилнији.
Друго, избор квалификованих произвођача: Као резултат регистрације у производњу ватрогасних блокова предузећа по пожару, заштити животне средине, регистрованом капиталу и другим условима, пуно продаје ватрогасних блокова стаклених блокова за трговинска или продајно оријентисана предузећа, или дозвола пословног обима производње Против стаклених блокова квалификација, а неке компаније једноставно немају индустријску и комерцијалну регистрацију, таква предузећа немају услове производње, наравно, немогуће је произвести квалифициране производе против стаклених блокова. Купац ће разумјети услове рада произвођача и обезбедити оригинал (или копију) оригиналне пословне дозволе ради спречавања преваре. Стаклени блокови професионални стаклени блокови дубоко обрађивање стакла произвођач стаклених блокова, ангажовани у Стакленим блоковима дубоком обрадом има 20 година историје.
Треће, куповина производа за проверу да ли постоји извештај о узорку и запис: тренутна ватрогасна служба о употреби ватрогасних производа све строжа, која захтева производњу, продају и употребу јединице за употребу ватрогасних производа за живот , ако случајно користите лажне производе од пожара или сертификат ће носити велики ризик од пожара и ризик од будућег удеса у складу са прописима о ватри, мора проћи инспекцију узорковања за јавну безбедност пожара и држати национални инспекцијски центар за ватру или национални фиксни систем за гашење пожара и центар за контролу квалитета ватросталних опека Врста инспекције у оквиру важности предузећа може произвести ватроотпорне блокове. Инспекцијски извештај о употреби периода је генерално три године, извештај о инспекцији у центру за инспекцију квалитета и покрајинском ватрогасном корпусу углавном су поднијети за израду извештаја о инспекцији треба да буду приказани у центру за проверу квалитета и адреси како би се олакшала инспекција пријавите аутентичност. Купац мора питати да ли произвођач може да приложи оригинал из извештаја о инспекцији и да обезбеди телефон за записничку установу ради верификације.
Четврто, у куповини најбољих произвођача за издавање "доказа о испоруци ватрогасних производа": имплементирати Министарство ватрогасне службе јавне сигурности на јачање надзора квалитета ватрогасних производа и управљање упутствима за регулисање производње ватре производи, продаја, уградња, употреба тржишног понашања, провинције су имплементирале одговарајући систем сертификације снабдијевања ватрогасним производима, успостављање и имплементацију кредитног система ватрогасних производа, специфичне су сљедеће тачке:
1, где провинције у промету ватрогасних производа, производне јединице у испоруци ватрогасних производа куповној јединици, такође треба испунити "сертификатом о испоруци ватрогасних производа".
2, продаја, уградња предузећа за употребу јединице за испоруку ватрогасних производа, треба доставити производним предузећима како би попунили "сертификат о испоруци ватрогасних производа".
3, "сертификат о снабдевању противпожарних производа" и специфична испорука пројекта или употреба јединица морају бити једна до једна кореспонденција, изградња и употреба јединица у изради и прихватању декларације о ватрогасном техничарству треба да буде "сертификат снабдевања противпожарних производа "са другим завршетком прихватних материјала Послато агенцијама јавне безбедности да потврди.
4, производна предузећа која нуде "потврду о испоруци ватрогасних производа" ватрогасних производа, сматрају се фалсификованим производима. Према томе, према горе наведеном систему, куповином појединачних пожарних блокова од стакла, најбољи произвођачи са роком издали су "сертификат о снабдевању против пожара".
Свеобухватно разматрање трошкова производа, монолитних стаклених блокова од стакла је високотехнолошки производ, производни процес је сложенији, производни трошак је углавном под утицајем обима производње и услова опреме. Купи један комад ватре Стакло Блокира најбољу комбинацију квалитета производа и цијене за разматрање, одаберите да купите.