Dom > Novosti > Sadržaj
Стаклена блокада тржишта
Jun 27, 2017

Стаклена блокада сажетак статуса тржишта
1, оригиналне цијене филмова довеле су до знатног повећања трошкова дубинске обраде стаклених трошкова производње убрзано су се убрзале у примени ране кризе на основу првобитне цене плата и потписаних дугорочних налога, корпоративних профита, Пословне потешкоће су генерално интензивиране.
2, тренутна тржишна цена првобитног филма била је релативно висока, потребно је одржати стабилан период како би се олакшала дигестија и проводљивост низводно;
3, тржиште некретнина наставља да се вруће, било да је то инвестиција, или продајна површина, површина за завршну обраду, нову грађевинску зону да одржи већи раст, "златни девет сребра десет" сезона јака тржишна потражња. Тренутно стварна стварна линија за производњу стаклених блокова је само 234, са стварним производним капацитетом прошле године, а ове године је тражња на тржишту много боља него прошле године, тако да је укупна ситуација на тржишту недоступна.
4, Стаклене блокове раст извоза тржишта, раст Схахе региона за више од 40%, стакло Јужне Кине у Тајвану, заставе и друга предузећа такођер су одржали значајан пораст извоза.
5, недавно, гориво, сода пепео, терет је у порасту, посебно у историји најстроже преоптерећења пута од 21. септембра од примене просјечног аутомобила најмање 6 тона мање од претходних неколико дијелова Стаклених блокова. Знатно повећање логистичких трошкова предузећа "Стаклене блокаде".
Фактори који утичу на квалитет стаклене опреме, углавном избор сировина и производних процеса. Шта ће директно утицати на квалитет сировина, квалитет стакла и живот. Тренутно постоје три врсте домаћих стаклених блокова: алуминијумски једноканални заптивач, алуминијумски двокомпонентни заптивач, композитни бртвени стакласти блокови. Једноканално заптивање од алуминијума, услед слабе заптивке, лако се улази у ваздух, што доводи до кондензације стакла, мраза, кратког вијека, елиминисано.
У датом стакленом материјалу, као што је обично стакло или каљено стакло, затим према теорији дизајна чврстоће стакла, стакло оригиналног комада фрактуре чврстоћа да се одреди доле. Пошто је стакло произведено од стране машине за стаклене блокове направљено од два дела (или два или више) стакла, околни печат формира запечаћен ваздушни слој. Када се стакло подвргне оптерећењу са једне стране, стакло равног стакла је деформисано како би се стиснути гасни шупљи слој. Притисак се повећава, део терета се преноси на другу страну стакла, па у гасно заптивеном стању , Стаклени блокови су два комада стаклених делова, два комада стакла истовремено деформација. Стаклени блокови су два или више слојева равног стакла испуњеног десикантним алуминијумским рамом са бутил гумом и полисулфидом спојеним заједно.
Оригинални део стакла за израду стаклених блокова може бити безбојно флоат стакло, превучено стакло, каљено стакло, ламинирано стакло и слично. Треба избјећи кориштење обичног равног стакла, обично равномјерно прозирно стакло и чврстоћа не испуњавају захтјеве. Првобитно стакло мора испунити одговарајуће захтеве стандарда, након што прође тест за употребу. Различити произвођачи различитих стаклених стакла пре сечења најпре провјеравају да ли су боје разлика, већа боја стакла кориштена за различите пројекте или различите грађевинске фасаде. Величина резања стакла мора бити строго у складу са захтевима цртежа, док оператер треба обратити пажњу на површину стакла, без огреботина, мехурића и других очитих дефеката. Алуминијумска шипка, избор угла: дебљина алуминијума треба бити између 0.30мм ~ 0.35мм, дебљина мора бити равномерна, равномерна расподела вентилационих отвора. Алуминијум треба елоксирати или деконтаминирати, обавезно користити квалитетне производе високе квалитете, побољшати употребу алуминијума. Уметните величину која ће бити изабрана, површина ће се очистити.
Опрема стаклених блокова је највећа предност уштеде енергије и заштите животне средине, савремена потрошња енергије у зградама је углавном климатизација и освјетљење, а прва је чинила 55, а друга је чинила 23, стакло је зид зида најтањи, најлакши За загревање материјала. Већина постројења за прераду стакла користи производне линије Стаклених блокова полуаутоматски плочасти притисак или опрему за производњу ролне, темпо његове производње углавном је ограничен брзином преса за таблете и брзином машине за чишћење на мрежи. Ако желите побољшати подношење готовог производа, неопходно је провести процес пре самотестирања и међусобне контроле, од филма, производње алуминијумских рамова и чак превлаке од бутил гуме, посебно обратити пажњу на Квалитет процеса кутије, сви недостаци у процесу су у основи способни да се покажу, а у филму се може лакше поправити пре обраде.