Dom > Novosti > Sadržaj
Како контролисати температуру производње стаклених блокова
Sep 29, 2017


Стаклени блок чак и спољашњим оштећењима, остаци ће постати сато, неће имати утјецаја на нас, сигурност је боља од других произвођача стакла, произвођача стаклених блокова да разговарају о томе како контролишу производњу температуре стаклене блока.
Температура гријања стаклене блока такође има велики утицај на квалитет стакла. Када грејате стаклени блок, потребно је посветити више пажње од преоптерећења електричне пећи, односно дебљине стакла. Потрошња прелази ефекат загревања, температура унутар региона ће пасти до температуре. Произвођачи стаклених блокова говоре о дебљини различитог стакла, грејање температуре је различито, ако је стакло дебље, веће ће се температура загревати, подешавање температуре грејања, углавном кроз вријеме грејања да би се постигло подешавање Регулација температуре.
Што се тиче контроле производње температуре стакленог блока, али и одређивања дебљине стакла, стакла бакра произвођача стаклених блокова разних врста, осигурање квалитета, добродошли за куповину.
Стаклени блок у постојећој грађевинској индустрији, апликација је и даље релативно широка, али и врло добар ефекат звучне изолације, код куће је такође добар избор, произвођачи стаклених блокова анализа разлога за формирање стаклених блокова није лако разумјети следећи бар.
У производњи стаклених блокова, пећни ваљак је углавном израђен од керамичких и кварцних материјала, ако је правилно загрејан, склон је деформацији, при преради стакла ће довести до стаклене равности није добро. Произвођач стаклених блокова вам говори да уколико постоји нечистоћа у ваљку пећи, можете је очистити, али ако се дуго брушење ваљак обраћа, ако је дебљина ваљка неравномјерна, то ће довести до деформације стаклени блок
Стаклени блок са слојем средине филма, ово стакло је посебан третман под високим температуром под притиском, а сада многе индустрије могу користити Стаклене блокове, стаклени блокови који се користе у грађевинарству треба да задовоље захтеве чега? Произвођачи стаклених блокова под једноставним уводом.
Захтеви 1: примењени на грађевинску индустрију, који захтевају већи степен сигурности стаклене блока, јер је слој стакла средњег слоја филма чврст и адхезија је јака, након што удар није лако продрети. Захтеви 2: У грађевинској индустрији, захтеви за ефектом штедње стаклене блока су бољи, произвођачи стаклених блокова за производњу стаклене блока средине филма могу смањити сунчево зрачење, улогу буфера звучних таласа. Захтев три: постоји важна тачка је повећање лепоте зграде, стаклени блок средњих филмова може имати различите опције боја, тако да се можете прилагодити околини.
Изолационо стакло је зграда често коришћено стакло, ово стакло није само изолација, већ је и звучно изоловано, посебно погодно за употребу у канцеларији или конференцијској сали, произвођачи изолационог стакла да бирају метод изолације стаклених сировина, добродошли на пуно пажње.
1, избор шупљег стакла сировина, Стаклене блокове треба пресечити пре прве провере да ли је разлика у боји, ако је разлика у стакленој боји велика, за различите пројекте, одабрати више пажње за сировине. 2, произвођачи изолационог стакла сугеришу да би требали бити стриктно примењивани цртежи, на површини стакла, без огреботина, мехурића и других очигледних дефеката, како не би утицали на касну употребу нормале. 3, морамо знати да је то обична прозирност равног стакла и снага производних захтева, препоручујемо вам да изаберете оригинални дио стакла, како бисте избјегли кориштење обичног равног стакла.
Тип стаклене блока је релативно више, овај комад стакла, чак и ако је сломљен, остаци ће се држати филма, затим купити стаклени блок да виде који аспекти произвођача? Произвођачи стаклених блокова под једноставним уводом.
1, куповина Стаклених блокова, прво морамо да погледамо произвођаче Стаклених Блокова који могу испунити захтеве, било да се постигне звучна изолација, звучна изолација и сигурносни захтеви, што је важан аспект избора Стаклених Блокова. 2, купите стаклени блок, произвођачи стаклених блокова сугеришу да ви, или да видите како квалитет стакла производи произвођачи, јер стаклени блок дугорочне употребе, квалитет стандарда не може гарантовати нормално кориштење. 3, а затим погледајте произвођаче процеса производње стакла, сваки произвођач стаклених блокова има свој потпун производни процес, производна технологија је такође важна тачка за осигурање квалитета производње стакла.