Dom > Novosti > Sadržaj
Како осигурати производњу специјалног каљеног стакла за чишћење врата
Jul 04, 2017

Како осигурати производњу посебне клиренса од каљеног челика

Кутеви предмета свуда, то је зато што се свакодневна похлепа формира, најозбиљнији је инжењеринг моста и изградња мостова, чест случај колапс моста, у специјалном каљеном стакленом врату професионално како осигурати квалитет пренијети баријеру? За заштиту од експлозије жице од каљеног стаклена врата колико је стварна, отпорна на високе температуре Каљено стакло Доор како стварна отпорност на високе температуре, отпорност на високи притисак каљеног стаклена врата како је стварна отпорност на високи притисак и тако даље су посебна каријера каљеног стакла О проблемима.

Да би се ово постигло, мислите унутра и споља, унутар себе. Захтевати компанију да има срце професионалне етике, не може ни урезати углове стање ума, не од истине, као услов за осигурање квалитета робе, за купце као бога, стварно тешко за услуге купаца, помоћ и упуте Корисник користи робу, како би осигурала личну сигурност корисника. Које информације треба користити при изради специјалних производа од каљенега стакла треба користити у складу са практичном примјеном, на примјер колико се користи и колико ће трајати за то.

Спољна тачка је надзор стручног бироа за квалитету потражње. У данима тровања храном, канцеларија за квалитет и технички надзор није повећала своје управљање. У циљу надгледања и прегледа роба разних категорија, узорци узорака штите легитимна права и интересе широких потрошача. Једном су открили који квалитет компаније Куалити Гласс не пролази, први пут се критикује, озбиљно обрађује према закону, проверава квалитет у добром предузећу, интензивира публицитет како би омогућио купцима више разумијевања компаније, доводе потрошаче на Купити.

(1) постоји разлика у температури између горњег и доњег изгледа, а када се каљена стаклена врата нагибају нагоре, спољашња температура каљене стакларске врата је висока. Горња површина мора бити спуштена. Заједно, температура површине стаклених врата треба држати непромењена. Када се каљена стаклена врата закривају надоле, јасно је да спољашња температура горње површине и горњих површина треба правилно смањити, а спољну температуру треба побољшати заједно. Када се температура подеси, утиче на брзину челика и квалитет челика.

(2) постоји разлика у температури средине или ивице каљеног стакла Врата деформације, ако се појављују каљено стакло Облик вратног облика седишта када се разјасни порез изолације пећи је добра или је маргина подешене тачке ниска, потребно је регулисати температуру маргиналне вриједности ; Када се врата челика стакла појављују у облику посуде, ако је историја пре-топлоте

Компоненте врата од челика стакла не смеју привремено да се ставе, ваздушна пећ ће прво радити, а температура пећи се равномерно распоређује, а затим се филм поново враћа. Ако је подешавање температуре у недоумици, подесите параметре подешавања температуре да равномерно расподељује температуру у пећи.

(3) о насумичној неједнакој температури, мора бити правовремена опрема за одржавање, како би се спречио лоше стање, често довршавајући температурни сензор у близини шљаке за каљено стакло, сензор температуре тачно додирује температуру температуре пећи, заједно у комаду је да се спречи пећ Нагомилали су се на истом стању.