Dom > Novosti > Sadržaj
Како одржати обојено стакло
Jun 20, 2017

Како одржавати обојено стакло
Сликано стакло по својој личности, моди и без недостатка иновативног духа, тако да се појави услуга младог човека, па сада можемо да одемо тамо где можете видети веома персонализовано Хефеи обојено стакло, веома атрактивно Очувало. Али постоји проблем да многи људи не знају како очувати витраж, иако веома леп, али не знају како да одржавају, без обзира на то колико ће бити добро обојен, па не знате како да одржите слику, погледајте Следећи садржај

1, депилација

Може се насликати у стакленом зиду обложеном слојем природног пчелиног воска, овај восак може ефикасно да зид и воду у ваздуху буду изоловани како би се спријечио зид.

2, немојте бити директни

При цртању обојеног стакла, обавезно одабрати зид без директног сунчевог зрачења за цртање. Ултраљубичаста светлост боје разарајуће ће представљати замагљивање и промену боје.

3, редовна вентилација

Просторија у којој се наљепено стакло налази мора се редовно и редовно проветравати. Уопштено, пожељно је и број фарбаних стаклених домова, тако да је најбоље одабрати локацију витража даље од подручја која су лако загађена тешким уљима и влагом и пожељно имају врло стабилну температуру и влажност околине.

4, покривена тканином

Ако обично изађете напоље, а затим изађите напоље најбоље да бисте пронашли велике постељице ће бити насликани стакленим површинским покривачем, један да бисте избегли зидни пепео, будућност је тешко очистити, а друго може да одложи зид.

Генерално, нема потребе за превеликом заштитом, све док нема прашине, влаге, испарења или намерно бришу те ствари тако да неће бити ништа, а чак ни рок трајања од 10 година није проблем, тако да главна Избори су погодни за сликање и обично мало пажње можете.
За неке почетнике који су само додирнули Хефеи обојено стакло, то можда није добро или се може рећи да је лоше на почетку, али не брините превише јер су сви у основи у тој држави на почетку, тако да полако долази Ксиаобиан данас Обојена производња стакла често појављује неке од проблема за анализу.

1. Ако нацртате добар образац након неуједначене боје, јер је оловка када је тежина лаког или пигмент превише дебела;

2. Када је линија густа јер линија куке када се не освјежи интензитет, линија кукица је равномерна;

3. линије кукица су прекинуте, јер оловка дуго времена када је боја, да буде доследан;

4. Узорак сувог осјетљивог, јер је пигмент превише густ, не заборавите да додате разређиваче;