Dom > Novosti > Sadržaj
Резултат у лошим стакленим блоковима Разлози равности
Sep 06, 2017

Због лоших стаклених блокова због разлога равности
Облик стаклених блокова је другачији, али уобичајени су равни и површина двоје, сигурност Стаклених блокова у односу на друге блокове стакла је релативно висока, али ми користимо Стаклене блокове ће се појавити као лош плаин разлог, Произвођачи стаклених блокова анализирају разлог.
Прва тачка: Стаклени блокови у грејању, Стаклени блокови на површини постојања температурне разлике ће узроковати деформацију, појавит ће се горе нагињањем или савијањем према доле, у различитим ситуацијама да се баве различитим.
Друга тачка: случајна расподела температуре је неуједначена, такође ће узроковати деформацију Стаклених блокова, произвођача стаклених блокова да вам кажу да је то углавном због лоше опреме која је изазвала држава.
Трећа тачка: грејање стаклених блокова, средина и ивица постојања разлике у температури такође ће изазвати блокове стакла.
Стаклени блокови имају слој средине филма, овај стаклени блок је специјалан високотемпературни третман под притиском, а сада многе индустрије могу користити Стаклене блокове, стаклени блокови који се користе у грађевинарству треба да испуњавају захтеве? Стаклене блокове произвођача под једноставним уводом.
Захтеви 1: примијењени у грађевинску индустрију, који захтијевају већи степен сигурности Стаклених блокова, јер је слој стакла средњег слоја филма чврст и адхезија је јака, након што удар није лако продрети.
Захтјеви 2: У грађевинској индустрији захтеви Стаклених блокова ефеката штедње енергије су бољи, произвођачи стаклених блокова који производе средину Стаклених блокова могу смањити сунчево зрачење, улогу звучног таласа.
Захтеви три: Постоји важна тачка је да се повећа љепота зграде, стаклени блокови средњих филмова могу имати различите опције боја, тако да се можете прилагодити околини.
Кроз увођење претходних, верујем да смо препознали Стаклене блокове, Стаклене блокове су композитни блокови стакла, употреба је такође врло широка, затим произвођачи стаклених блокова да вам кажу какве су предности Стаклених блокова.
1, добра звучна изолација. Сада људи у декорацији, још важније је да ли Стаклени блокови могу бити звучна изолација, посебно канцеларија за декорацију, попут неког мирног окружења, тако да су Стаклени блокови постали примарни избор.
2, кориштење сигурности. Свако у избору стаклених блокова, поред тога да ли је произвођач стаклених блокова чува звукове са стакленим блоковима и који ће вам рећи безбедност стаклених блокова, такође више људи брине о месту, Стаклени блокови утичу, ниво сигурности је релативно висок .
3, топлотна изолација. Нарочито у лето љета, кућа ће бити релативно врућа, Стаклени блокови могу бити изолирани, смањити сунчево зрачење, али такођер могу уштедјети потрошњу електричне енергије за клима уређаје, релативно је популаран грађевински материјал.
На дио стаклених блокова утиче извор топлоте, који апсорбује топлоту да би се проширила, а околни део није загрејан и не ствара термички напон унутар стаклених блокова. Када термички напон премаши затезну чврстоћу најслабијег дела Стаклених блокова (углавном ивице), то ће произвести термички пукотине. Понекад се сусрећемо са стакленим комадима на столу који уливају воду, а због тога се распао столом
Апсорпција топлоте високе абсорпције сунчеве енергије стакла и рефлектујућих стаклених блокова такође је склона феномену термичког рафања
Иако су стаклени блокови нови тип грађевинског материјала, направљени су од два или три чаше стакла, употреба густог композитног лепка, произвођача стаклених блокова говори о припреми стаклених комада пре припреме, управо сада.
1, произвођач је опремљен са: произвођачем према изабраној линији за производњу стаклених блокова и другим моделом стаклених блокова за одређивање дужине и ширине стаклених блокова, а приземље за чврстоће и чишћење, како би се избјегло превише прашине произведе производну линију стаклених блокова.
2, опрема за обраду: произвођачи стаклених блокова сугеришу да желите изабрати одговарајућу опрему, без квалитета и сервисне опреме, тако да у будућности производни процес неће произвести непотребне проблеме како би задовољио захтеве производње стаклених блокова да.
3, вода: морамо знати да је производња стаклених блокова важан дио стакла који се очисти, што захтијева около или близу воде за обављање рециклаже, а такођер треба опремити опремом за пречишћавање воде.
Говорећи о производњи стакла пре припреме, главна ствар је да вам кажем ове тачке