Dom > Novosti > Sadržaj
Таква гаранција за побољшање квалитета управљања бојама стакла
Aug 04, 2017

Као што је гаранција за побољшање квалитета управљања бојама
Да би се побољшао квалитет обраде стакла како би се почело од процеса за ојачање стакла у производном процесу, мора се загријати на одговарајућу температуру, а стаклена површина различитих делова температуре мора бити равномерна, разлика такође не може бити много тога, да би контролисали ове податке као Мастер, следеће тачке:
Прво, разумно време грејања. Грејна снага каљене пећи је константна. Време грејања је обично подешено на око 35 до 40 секунди по мм стакла. На пример, време грејања стакла од 6 мм је око 6 × 38 секунди = 228 секунди. У дебљини обично обојеног стакла мање од 12мм, када је дебљина стакла 12 ~ 19мм, време загревања основног начина израчуна је око 1мм дебљине стакла око 40 до 45 секунди.
Друго, према оптерећењу пећи, изаберите разумну температуру гријања и ефикасно контролишу температуру пећи. Успех каљеног стакла зависи углавном од најниже температуре плоче од плочастог стакла, када електрична пећ има преоптерећење, температура пећи ће пасти, што доводи до хлађења стакла у дијелу хлађења проузрокованом сломљеном. Загревање обојеног стакла у пећи за каљење је углавном проводљивост, зрачење и конвекција. Овде се оптерећење електричног пећи не односи на површину која се налази у стаклу у електричној пећи, већ на однос између дебљине стакла, температуре грејања и времена грејања. Тренутно, већина произвођача користи секцију за грејање на челичном пећи, у нормалним околностима може бити подијељена на много врло малих површина грејања, у грејном простору централног грејног елемента, у ендотермичном стубишту се увек налази стакло, у области електричне пећи Постоји чаша која је регионална, ефекат грејања је такође регионалан, уколико електрична пећ у региону потрошње топлоте премашује ефекат загревања, температура унутар региона почела је да опада, што је феномен преоптерећења.
Треће, равномерно грејање, постављање стакла у столу је такође веома важно. Рационално уређење филма је да се обезбеди униформност уздужних и попречних оптерећења у пећи, односно распоред пећи и време празнине у свакој пећи треба да буду равномерне.
У мастеру горенаведених елемената на бази лакираног стакла што је више могуће за најбржу стопу хлађења хлађења, брзина хлађења зависи од дебљине боје и других својстава стакла, позитивног и негативног хлађења стакла ; Од идеалне хладњаче је сув хладан ваздух, одређује се капацитет хлађења по јединичној површини, тако да је 5мм стаклени капацитет хлађења потребан еквивалентан више од двоструког стакла од 6мм.
Коначно, у производњи челика током стакла да се креће, површина стакла не може имати огреботине и деформације остављених трагова. Овај покрет укључује кретање стакла у пећи за грејање, кретање громобрана је равномјерно чине површину стакла различитих делова грејања; такође укључује стакло у ваздушно хлађеном делу покрета хладног клатна како би се осигурало да се стакло раздваја равномерно. Оригинални комади стакла не могу имати огреботине, мехуриће итд., Ови услови могу проузроковати прекид стакла.
Са континуираним напретком паметних телефона, живописни филм са мобилним телефоном постао је младић омиљен украс мобилних телефона, а Паинтед Глассис је несумњиво најпопуларнији фаворит за мобилни телефон, његове карактеристике су супер хабање и нерешени огреботине, па како купити десно стакло у боји, произвођачи лакираног стакла који ће вас научити на прави начин за куповину послатог стакла:
1, да ли је уље: узмите боцу воде у колору Цолор Паинтед на доле да видите да ли је кондензат воде, ако је раштркан по упутствима да нема уља; или узмите оловку да напишете мало, добро обојено стакло не оставља трагове, чак и ако је остало, и само треба да буде у стању да обришете добро;
2, да ли је огреботина: држећи сечиво у бојама Паинтед Гласс филм на почетак, ако је сечиво лако обојено на стаклу оставио трагове, немојте мислити, ово свакако није квалификовано боје Паинтед Гласс филм;
3, површина је подмазана: да би се видело да ли ивица Обојеног Глассбарбие-а или неправилног, укривљеног и тако даље, сигурно да ови недостаци нису квалификовани Очвршћено стакло, или осећају лепљиво грубо осећање, нису неквалификовани;
4, да ли је експлозија: Ово је веома важна ствар, ако не експлозија, када ће фрагменти телефона смањити корисничку кожу, сигурност корисника узроковану опасношћу, а ако је експлозија-доказ, стаклени филм након фрагментације, немојте бити оштећени, само сломљене линије, екран мобилног телефона неће бити прекинут. Да на крају како да видимо да ли је то експлозија? Добро познате ствари, то је боља флексибилност, способност борбе против борбе је такође јача.