Dom > Novosti > Sadržaj
Таква гаранција за побољшање квалитета управљања каљеним стакленим вратима
Oct 17, 2017

Као гаранција за побољшање квалитета управљања каљеним стакленим вратима
Да би се побољшао квалитет каљеног стакла, како би се ојачала управљање процесом како би се ојачала врата од каљеног стакла у производном процесу, морају се загријати на одговарајућу температуру, а различити дијелови температуре површине каљеног стакла треба да буду равномерни, разлика не може бити превише, Контролишите ове податке да бисте овластили следеће тачке:
Прво, разумно време грејања. Грејна снага каљене пећи је константна, а време грејања је обично постављено на око 35 до 40 секунди по квадратном метру од врата од каљеног стакла. На пример, време загревања каљеног стаклена врата дебљине 6мм је око 6 × 38 секунди = 228 секунди. Метода израчунавања погодна је за обичну каљеног стаклена врата дебљине мање од 12 мм. Када дебљина каљеног стаклена врата износи 12 ~ 19мм, основна метода израчунавања времена грејања је око 40 ~ 45 секунди по дебљини стакленог вратила дебљине 1мм.
Друго, према оптерећењу пећи, изаберите разумну температуру гријања и ефикасно контролишу температуру пећи. Без обзира на то да ли је успех отвора од каљеног стакла углавном захваљујући најнижој температури каљеног стаклена врата, када електрична пећ има преоптерећену појаву, температура пећи ће пасти, што доводи до затварања врата од каљеног стакла у расхладном дијелу када је хлађење изазвано сломљен. Затамњена стаклена врата у грејању челичне пећи су претежно проводљивост, зрачење и конвекција. Овдје се електрична пећ оптерећења не односи на површину која је окружена стакленим вратима у електричној пећи, већ на дебљину каљеног стаклена врата, однос између температуре грејања и времена грејања. Тренутно, већина произвођача користи секцију за грејање на челичној пећи, у нормалним околностима може бити подијељена на много врло малих површина грејања, у грејном простору централног грејног елемента, у ендотермичкој кући се увијек налазе каљена стаклена врата, у подручју пећи. увек је каљена стаклена врата, која је регионална, ефекат грејања је такође регионалан, уколико електрична пећ у региону потрошње топлоте премашује ефекат загревања, температура унутар региона почела је да опада, што је феномен преоптерећења.
Треће, равномјерно грејање, Врата од каљеног стакла у распореду распореда су такође веома важне. Рационални аранжман филма је да обезбеди униформност уздужних и попречних оптерећења у пећи, односно распоред каљеног стаклена врата сваке пећи и време чишћења сваке пећи треба да буде равномерно.
На основу овладавања горе наведених елемената, али и што је прије могуће најбрже брзине хлађења хлађења стакла, брзина хлађења зависи од дебљине врата од каљеног стакла и других особина врата од каљеног стакла, стакла каљено Стакло Позитивно и негативно хлађење. Расхладни капацитет врата од 5 мм каљено стакло је еквивалентан више од двоструко веће количине хлађења врата од каљене стакла од 6 мм. Капацитет хлађења од 5 мм каљеног стаклена врата је еквивалентан количини од 6 мм каљеног стаклена врата.
Коначно, у производњи челика током каљеног стаклена врата за наставак кретања, површина каљеног стакла не може се огребати и деформисати леви трагови. Овај покрет укључује чашу каљеног стаклена врата у пећи за грејање у покрету врела клатна, покретање вретена клатна је да се површина стакла различитих дијелова грејања равномерно постави; такође укључује и каљеног стаклена врата у ваздушно хлађеном делу покрета хладног клатна како би се осигурало да се челик каљена стаклена врата равномерно сломи. Оригинални комад врата од каљеног стакла не може се огребати, мехурићи, итд., Ови услови могу проузроковати сломљена врата од каљеног стакла.