Dom > Novosti > Sadržaj
Таква гаранција како би побољшала квалитет каљеног стакла
Oct 26, 2017

Као што је гаранција за побољшање квалитета управљања каљеним вратима
Да би се побољшао квалитет каљеног стакла за ојачање процеса од процеса за ојачање стакла у производном процесу, мора се загријати на одговарајућу температуру, а стаклена површина различитих делова температуре мора бити равномерна, разлика може не превише, да би контролисали ове податке Морате овладати следећим тачкама:
Прво, разумно време грејања. Грејна снага пећи за каљење је константна, а време грејања је обично подешено на око 35 до 40 секунди по мм стакла. На пример, време грејања стакла од 6 мм је око 6 × 38 секунди = 228 секунди. У дебљини од 12 мм обично каљена каљена стаклена врата, када је дебљина стакла од 12 ~ 19 мм, време загревања основног начина израчуна је око 1 мм дебљине стакла око 40 до 45 секунди.
Друго, према оптерећењу пећи, изаберите разумну температуру гријања и ефикасно контролишу температуру пећи. Успех каљеног стаклена врата зависи углавном од најнижих температура стаклене плоче, када електрична пећ има преоптерећену појаву, температура пећи ће пасти, што доводи до затварања врата од каљеног стакла у расхладном одјелу када је хлађење проузроковано сломљеном. Грејање стакла у пећи за топљење је углавном проводљивост, зрачење и конвекција. Овдје се оптерећење пећи не односи на површину која се налази у стаклу у пећи, већ се односи на дебљину каљеног стаклена врата, температуру грејања и однос између времена загревања. Тренутно, већина произвођача користи секцију за грејање на челичној пећи, у нормалним околностима може бити подијељена на много врло малих површина грејања, у грејном простору централног грејног постројења, у ендотермичкој стуби увек постоје каљена стаклена врата, у пределу пећи. увек је стакло, што је регионално, ефекат грејања је такође регионалан, ако електрична пећ у региону потрошње топлоте премашује ефекат загревања, температура унутар региона је почела да опада, што је феномен преоптерећења.
Треће, равномјерно грејање, Врата од каљеног стакла у распореду распореда су такође веома важне. Рационално постављање поклопца је да се обезбеди униформност уздужних и попречних оптерећења у пећи, односно распоређивање пећи за сваку пећ и време празњења пећи да буду уједначене.
У мастеру горенаведених елемената на основу каљеног стаклена врата да би што је више могуће са најбржим степеном хлађења хлађења, стопа хлађења зависи од дебљине стакла и других својстава стакла, позитивног и негативног хлађења стакла бити уравнотежен; Идеалан расхладни медијум за фазу хлађења је сув хладан ваздух и одређује се капацитет хлађења по јединичној површини, тако да је потребан капацитет хлађења за врата од 5 мм каљено стакло што је више него двоструко већа од стакла од 6 мм.
Најзад, у производњи челика током каљеног стаклена врата, стаклена површина се не може огребати и деформисати леви трагови. Овај покрет укључује стакло у пећи за грејање у покрету вретеног клатна, кретање вретена је да се површина стакла различитих дијелова грејања равномерно постави; такође укључује и каљена стаклена врата у ваздушно хлађеном делу покрета хладног клатна како би се обезбедило да униформисани блок врата од каљеног стакла. Оригинални комади стакла не могу имати огреботине, мехуриће итд., Ови услови могу проузроковати прекид стакла.