Dom > Novosti > Sadržaj
Научите да побољшате равност камене врата
Sep 29, 2017


Употреба каљеног стаклена врата, чак и ако је оштећена стаклена врата оштећена, останак је сакупљен ситним комадићима сломљених честица, па је сигурност боља, постављање стаклених врата ће се сусрести равноће није добро, фабрика стаклених врата како унапређујете равност стаклених врата. Равномјерно стакло врата није добар разлог, углавном лежи у квалитету врата од каљеног стакла, тако да желите осигурати квалитет врата од каљеног стакла или да изаберете добар квалитет стаклених врата. Произвођачи каљеног стакла сугеришу да у циљу побољшања равности стаклених врата можете пустити ваљку довољно времена загревања, тако да се ваљак може загрејати равномерно, како би се елиминисао стрес. Хлађење неравномјерно, онда ће изазвати топлотну дисторзију, како би прилагодили овај проблем, можете подесити притисак вјетра од стране вјетроелектране, како бисте подесили брзину хлађења површине стаклених врата.
Каљена стаклена врата је преднапето стакло, коришћење физичких метода, може побољшати чврстоћу стакла, безбедносне перформансе каљеног стакла су такође врло добре, обично у кориштењу стаклених врата, како одабрати? Произвођачи каљеног стакла за учење.
Приликом избора каљених стаклених врата, прво морамо да погледамо квалитет површине стаклених врата како да погледате површину пукотина у стакленим уљем, недостатак угла и тако даље, и да ли величина стакла испуњава захтеве . Произвођачи каљеног стакла довозе вас да приликом избора врата од каљеног стакла видијете како глатко стаклена врата и да ли стакло након хомогеног третмана. Изаберите врата од каљеног стакла, али такође погледајте утицај стаклених врата на утицај како перформансе, онда је стање стаклених врата да видите да ли стакло испуњава захтеве.
Производња каљеног стаклена врата, стакло између слоја полимера, и након високог температурног повезивања за загревање, а његов сигурносни ефекат је бољи, али не обраћајте пажњу на ријечи стаклених врата ће се деформирати, произвођачи каљеног стакла разлог за тебе. Обрада. Деформација врата каљеног стакла Можда је у процесу решавања проблема, ако се каљена стаклена врата у процесу обраде слабијег квалитета, онда ће доћи до деформације. околина. Произвођачи каљеног стакла говоре да је околина такође главни фактор, као што су температура, притисак и други аспекти, узроковани деформацијом деформације стаклених врата.
Све у свему, речено је да је главни разлог за деформацију стаклених врата горња два тачка, желите спречити деформацију стакленог стакла, произвођачи стакла сугеришући да можемо из горе наведених два аспекта да се бавимо.
Каљена стаклена врата су површина са тлачним стаклом на притисак, што је употреба челичног метода за побољшање стакла, сигурносни учинци су релативно високи, што доводи до деформације стаклених врата. Који су разлози? Произвођачи од каљеног стакла за свакога да анализирају следеће.
Неуравнотежено хлађење ће проузроковати врућу деформацију стаклених врата, врата од каљеног стакла која се загревају до тачке ублажавања ће се брзо охладити, притисак стакла на стаклу, хлађење стакла у брзини хлађења горње и доње површине је неуједначена, деформација ће бити. Произвођачи каљеног стакла сугеришу да температура грејања проузрокује неуједначена деформација стакла у грејању горе и доље на површини ће бити разлика у температури, или ће средина стакла и ивица постојања температурне разлике лако довести до деформације стакла.
Стаклена врата усред слоја полимерног међуслоја, чак и ако се употреба сломљених неће расипати, многи људи попут стаклених врата су такође због тога, али коришћење стаклених врата ће имати неке недостатке, произвођачи за ове дефекти који ће вам рећи о методама суочавања.
Дегумминг. Врата од каљеног стакла у процесу употребе, не обраћајте пажњу на појаву која је склона дегумирању, појаву ове ситуације можемо одабрати добар квалитет оригиналног филмског стакла, стакла и филма за чишћење, температура преоптерећења треба бити одговарајућа. сломљен. Врата са каљеном стаклом која се користе у случају квара, произвођачи препоручују употребу висококвалитетног стакла оригиналног стакла, прилагодите притисни ваљак за пред-притисак, тако да може чак и да притисне.