Dom > Novosti > Sadržaj
Каљено стакло може се назвати стварно сигурносно стакло
Aug 04, 2017

Каљено стакло може се назвати правим сигурносним стаклом
Ако се кристали никл-сулфида појављују у зони затезања стреса каљеног стакла, онда све док се кристални облик мења, дође до пуцања. Пошто је време трансформације кристала неизвесно, цветање каљеног стакла на собној температури је потпуно несигурно, а процес детонације смањује вјероватноћу крварења.
Након ригорозног хомогеног третмана, вероватноћа појачавања каљеног стакла бит ће смањена, а вероватноћа појаве једног пукла на 1 милион квадратних метара стакла у року од 1 године је само 1%. У овом тренутку каљено стакло може се назвати правим сигурносним стаклом.
Када кристал никал сулфида из α фазе, у β фазу, волумен кристала ће бити промјена од 2-4%, што доводи до тога да је каљеног стакла од сјаја никл-сулфида кристала пречника од око 0,2мм или тако. Разлог за самољепљивање каљеног стакла је због чињенице да се неке од нечистоћа које садрже никал меша у талини сировине или ватросталног материјала током процеса производње стакла, а те нечистоће се користе у стаклу поступак топљења у облику кристала никл-сулфида. Никал сулфидни кристал изнад 380 ° Ц висока температура је α фаза, собна температура је β фаза.
Брзина хлађења стакла је врло брза под дејством зрака за хлађење. Када се стакло охлади на собну температуру и структура је потпуно фиксирана, кристал никл-сулфида је прекасно да би се претворио у β фазу у стању ниског утјецаја и још увијек постоји на фази високе температуре. У оригиналном комаду стаклене калупе, треба проћи кроз спор процес жарења, кристали никл-сулфида неће утицати на основну чврстоћу стакла. Али када је стакло за процес обраде челика веома различито. Како каљено стакло се користи у процесу каљења.
Да би се решио поступак избијања каљеног стакла, хомогенизовано каљено стакло: каљено стакло се поново загрева на 280-300 ° Ц, а затим изолацију 2-4 сата, тако да се услови крварења стакла појављују у овом процесу. Хомогенизација каљеног стакла је позната и као каљење каљеног стакла или вруће испирање каљеног стакла. Ако се кристали никл-сулфида појављују у зони затезања стреса каљеног стакла, онда све док се кристални облик мења, дође до пуцања. Пошто је време трансформације кристала неизвесно, цветање каљеног стакла на собној температури је потпуно несигурно, а процес детонације смањује вјероватноћу крварења.
Каљено стакло, захваљујући својим сигурносним карактеристикама, фаворизује побољшање куће и украсна подручја. Данас већина стаклене туш кабине користи каљено стакло, а потом и последњих година, домаћи медији када је купатило изашло из стаклених оштрих мушких догађаја. Знамо да каљено стакло је сигурносно стакло, квалификовано стакло треба да се разбије након гранулације, обично не узрокује велику физичку повреду корисника, али није успео након што се каљено стакло преломи у оштар троугао, врло оштро, највероватније изазвати озбиљна штета за тело потрошача, па чак и оставити психолошку сенку.
Стручни савети за купатилску стаклену фолију!
Пријављено је да држава има одговарајуће прописе: прозори одсечени, купатило и екран морају користити сигурносно стакло. Али вреди напоменути да је стакло, уосталом, крхки материјал, тако да не може бити апсолутно сигурно стакло. Штавише, како садашњи медији извештавају, а сада нека од каљеног стакла на тржишту можда није сигурна, неко неодговорно пословање слепо наставља са ниским трошковима, коришћење каљеног стакла и не испуњава одговарајуће захтјеве квалитета и сигурности, ниске цијене , лош квалитет каљеног стакла Ризик рањавања.
Туш кабина Врата од каљеног стакла су производи који потрошачи користе, нарочито у погледу сигурносних проблема. Стручњаци препоручују да су условне породице могу бити каљеног стакленог слоја на површини мастила која се не мења од експлозије, након што се дође до несреће, рушење стакла, сломљено стакло ће бити чврсто причвршћене за стаклени филм да играју заштитну улогу.