Dom > Novosti > Sadržaj
Каљена стаклена врата Сажетак теоретског знања конструкција врата од каљеног челика
May 24, 2017

Затамњена стаклена врата Преглед теоријског знања конструкције стакла од каљеног стакла Предњи поглед на конструкцију стаклених врата стакла заснован је на концепту суперцоолед течности. Стаклена врата из стаљене каљене воде сматрају се раствором у којем се оксид раствара у другим оксидима, тачније интермиксима саставних оксида, талина се охлади без кристализације и тврдо тело се формира на собној температури.

Последњих година, Захари Арсенал развој теорије атомске структуре стаклених врата је широко прихваћен. Теорија неконвенционалне мреже Под претпоставком да се структурални елементи уклопи заједно у неуређену мрежу, наше разумевање композиције и перформансе врата од каљеног стакла је описано и илустровано структуром застакљених стаклених капија илустрованих пионирима стаклених врата Стаклена врата Услови су познати. Таммар је почео да систематски истражује појаву врата од каљеног стакла, истакао је да је најважнија брзина хлађења разумијевања стаклених врата. Врата од каљеног стакла су чврста чврста чврста чврста чврста супстанца него течност 1926 Голдсмитх. ] Ставите поглед своје каљеног стакла на врата према савременој теорији кристализације хемије.

Врата од каљеног стакла се наручују у сличном поретку истом саставу кристала, али типична природа стаклених врата је недостатак даљинске уређене структуре. Способност стаљеног материјала да се очвршћава без кристализације може се објаснити помоћу полиедарних геометрија, посебно са позитивним и негативним односима јонског радијуса, тако да Голдсмитх ставља концепт кристалне хемије у техничко поље стаклених врата. Харрис је 1932. године на развоју конструкције стаклених врата донео одлучујућу дискусију, предложио је модел атомске структуре кварцног стакла, из аспекта модела силицијумских атома окружени су четири атома кисеоника, кварцног кристала и натријум силиција Каљено стакло Једина разлика између каљеног стаклена врата и кристала је у томе што врата од каљеног стакла немају периодичну, континуирану, случајно распоређену тродимензионалну структуру која има исти кратки распон као кварцни кристал, али је искривљен

Затамњена стаклена врата Додавање оксида алкалног метала на стаклена врата кварцног стакла доводи до опуштања стаклених врата од кварцног стакла јер смањује укупан број тетрахедрона, који се могу користити за смањење вискозитета стаклених врата од кварцног стакла од Чиста стаклена врата од кварцног стакла Једноставно и корисно је подијелити састав врата од каљеног стакла у мрежу која оксидује тело и оксид модификатора мреже, а касније и увођење "средњег" концепта. Постоји широко коришћено правило формирања тернарног стаклена врата, а Вален и његови колеге измерили су модел атомске структуре каљеног стаклена врата помоћу рендгенске технике. Резултати су у сагласности са моделом Захари Арсен. Примена рентгена је највише допринела концепту тренутне структуре стаклених врата.

Врата од каљеног стакла Тело које формира мрежу је нека врста елемента са елементом кисеоника у комбинацији са енергијом везе од 340 ^ 350кЈ / мол. Мрежни модификатори као што су Мг, Ца. Ли, К, На, Цд и Цс '. Они имају висок коефицијент дифузије од 40-250 кЈ / мол, нарочито Ме + јони, који прекидају непрекидну Си-О-Си мрежу и смањују вискозност растопања на било којој температури. М2 + Иони као мост између два атома кисеоника, али и да се прекине мрежна структура, али их није лако покретати, утицај тока топљења од Ме + јона.