Dom > Novosti > Sadržaj
Каљеног стакла Будући развој
Aug 15, 2017

Затамњени стакло будућег развоја
Становници који ће унапредити структуру потрошње, подстицати независне иновације, нови процес руралне изградње и урбанизације, осигураће да се домаће тржиште стаклених производа у дугорочном тренду раста потражње не мења. Са развојем грађевинске индустрије, аутомобила, декорације, намештаја, технологије информационе индустрије и захтева за животним простором других људи, сигурносног стакла, изолационог стакла који штеди енергију и других функционалних производа за обраду се широко користи. Узорак понуде и потрошње и структура потражње за равним стаклом се мењају.
Развој стакларске индустрије и многих сектора националне економије су у контакту, индустрија стакла за промоцију развоја националне економије је одиграла позитивну улогу. Стога је "Једанаестогодишњи план" такође на развоју стакларске индустрије направио посебне захтеве. Такође су проглашени закони и прописи који регулишу здрав развој индустрије стакла. У новој ситуацији стакларска индустрија мора да прати научни концепт развојних захтева, да промени начин раста, ефикасно прилагођава индустријску структуру, како би промовисао здрав развој индустрије.
Карактеристике каљеног стакла: каљено стакло је висококвалитетно грејање плутајућег стакла у близини тачке омекшавања, брзо хлађење површине стакла, тако да се дистрибуира притисак на стакленој површини и притисак на затезање у средњем слоју. Због тога што постоје снажни једнаки притисак притиска, тако да се спољни притисак ствара од затезног напона стаклом снажног компресивног стреса, чиме се повећава сигурност стакла.
1, чврстоћа стакла након механичке чврстоће, отпорности на ударце, чврстоће савијања може досећи 4-5 пута више од обичног стакла. Исто као и
2, повећана термичка стабилност: каљено стакло може издржати огромну температурну разлику без оштећења, отпорност на промјену разлике температуре је иста дебљина обичних флоат стакла 3 пута. Исто као и
3, побољшати безбедност: каљено стакло јаком оштећењима, брзом појавом малих тупих честица удара, како би се максимизирала сигурност људи. Примене: намештај, електрична и електронска индустрија, грађевинарство, декоративна индустрија, купке, аутомобили, ескалатори и друге посебне потребе безбједности и постојање мјеста за подмазивање температуре и могу се користити као изолацијско стакло и ламинирано стакло оригиналног филма. Исто као и
6мм <номинална дебљина="" стакла="" д=""><12мм, номинална="" дебљина="" стакла="" д=""> 12мм, номинална дебљина стакла Д <6мм тип="" стакла="" за="" испуњавање="" обавезних="" правила="" сертификације="" гб="" т9963-1998="" и="" гб17841-1999,="" је="" "3ц"="" цхина="" мандатори="" цертифицатион="" сертификат=""> Исто као и
Каљено стакло има добру топлотну стабилност, може издржати разлику температуре 3 пута више од обичног стакла, може издржати температуру од 200 ℃. Употреба: равни челик, закривљено стакло је сигурносно стакло. Широко се користи у високоградња врата и прозори, стаклена завјеса, стакло за унутрашње преградно стакло, плафон за расвјету, канал за дизање лифта, намјештај, стаклена ограда и тако даље.
Карактеристике каљеног стакла
безбедност
Када је стакло спољашњим оштећењима, останак ће бити сличан сотонима тупе сломљених малих честица, а не лако изазвати озбиљне штете људском тијелу.
високе чврстоће
Иста дебљина јачине ударца каљеног стакла је 3 до 5 пута више од обичног стакла, чврстоћа савијања је 3 до 5 пута више од обичног стакла.
Термичка стабилност
Каљено стакло има добру топлотну стабилност, може издржати разлику температуре 3 пута више од обичног стакла, може издржати температуру од 300 ℃.
предност
Прва је снага од обичног стакла да се побољша неколико пута, савијањем.
Друга је употреба сигурности, његова носивост је повећана како би се побољшала крхка природа, чак и ако уништење каљеног стакла није био мали угао малих дијелова, оштећења људског тијела знатно су смањена. Темперирана каљена и хлађена својства каљеног стакла од обичних стакла имају 3 до 5 пута повећања, углавном могу издржати више од 250 степени промјена температуре, како би се спречило стварање термичког пуцања. Је нека врста сигурносног стакла. За заштиту високих зграда обезбедити квалификоване материјале за безбедност.