Dom > Novosti > Sadržaj
Примена каљеног стаклена врата у клубској згради
Aug 04, 2017

Примена каљеног стаклена врата у изградњи клубова
Ватерфронт Цлуб се налази у Ианцхенг Океанском заливу, малој реци, проширењу хоризонта, небу, реци острва, посмртном наслову воде, густом трском заједно како би се створило мирно место, чиста и поетска атмосфера место. У таквом окружењу, зграда у опрезном ставу да интервенише на мјесту одржавања, те се труди да не истовремено уништи првобитно расположење кроз зграду како би остварила најинтимнији контакт са околином.
На структурном нивоу, под, стуб и друге грађевинске компоненте минимизирају величину како би побољшале његове светлосне карактеристике, тако да зграда плута у окружењу. У изградњи материјала користе се каљена стаклена врата, бели алуминијум, травертински под, плоча за вјешање за воду и унутрашњи прозирни стаклени преградни материјал за ојачање једноставне и чисте атмосфере, до архитектонског облика нематеријалног апстракта. У одсуству регионалног материјала и изградње спољашњих услова апстрактна форма постала је природни естетски избор.
Коришћење каљеног стаклена врата као стаклене завесе зграде, разлоге за следеће пет тачака:
1, прва каљена стаклена врата су безбедна косина, њена брзина пуцања је ниска, погодна за употребу као зграда, али и из структуре материјала зидног стакла, што знатно смањује трошкове читавог пројекта, а за време Инсталација је релативно једноставна, јер је то само један материјал, тако да је конструкција врло погодна изнад, трајање може бити врло кратак период да се произведе, ако је оштећен, онда је одржавање врло једноставно и практично.
2, такође има добру предност, врло је добро апсорбирати ултраљубичасте зраке, што знатно смањује излагање сунцу сунчевом зрачењу. Изгледа веома лично.
3, каљеног стакла Зидни зидни зид Врло је економичан да спасимо ресурсе на сунцу у просторију када не морамо укључити свјетла, јер има врло добра својства осветљења.
4, није лако загађивати, када очистимо и очистимо када је погодније, очистити директну воду и тканину.
5, каљеног стакла Зидни завесни зид Такође има функцију која може бити добро изолована од спољашње стране врућег зрака и ефекта изолације звука, може спречити унутрашњу влагу.
Са сталним усавршавањем животног стандарда, конкуренција на тржишту каљеног стакла је све интензивнија, како се јача индустрија каљеног стакла у развоју конкуренције?
1, реформе и иновације, напредак у развоју
У жестој конкуренцији на домаћем и међународном тржишту, индустрија каљеног стакла треба да одржи своје предности и да се придржава првобитног пута, обустави дрифт. Наставити са иновацијом и пробијањем уског грла развоја, како би се схватило право тржишта да говори и преузме иницијативу за постизање одрживог развоја.
2, индустријско реструктурирање, тражећи развој
Са развојем времена, традиционалне индустрије треба да се држе корак са временом, индустријска трансформација тражи нови развој, нема повратне индустрије, само су бацквард методе производње. Кинеска индустрија стакла мора играти као основне предности традиционалних индустрија, али и наставити промовисати унапређење индустријске структуре, побољшати конкурентност тржишта врхунских производа, рану реализацију интензивније радне снаге за транзицију на интензивну индустрију, скраћивање и међународне индустрије каљеног стакла врата напредне разлике у нивоу.
3, да би се повећала продуктивност и конкурентност
Развој индустрије у индустрији каљеног стакла је сазревање данас, како направити индустрију одрживу продуктивност и конкурентност, развој индустрије, пословни опстанак мора размишљати о проблему. У лансирању производа предузећа за каљено стакло имају ресурсе као што су средства јављања, политика канала, промотивне методе, систем цена, итд. Треба да буду чврсто интегрирани, формираће сопствени ниво основних конкурентности ресурса.