Dom > Novosti > Sadržaj
Разлика између каљеног стакла и обичног стакла
Sep 06, 2017

Разлика између каљеног стакла и обичног стакла
Живот ћемо видети све врсте стакла, постављање стакла може да игра ефекат декорације, можете такође изоловати буку, често је стакло Схенг стакло, ламинирано стакло и каљено стакло, данас погледамо каљено стакло и обично стакло у чему је разлика.
Површина каљеног стакла је компресивна и представља нека врста преднапућеног стакла са добром сигурношћу, а јачина каљеног стакла је врло висока. То је исто као и код прекрасног стакла и може издржати вишу температуру.
Обично стакло је безбојно и прозирно, а дебљина је релативно равномерна, величина је такође врло стандардизована, када употреба обичног стакла у основи нема мехурића, али у производњи ако стадијум хлађења не буде добар, биће лако за производњу песка, утичући на употребу.
Каљено стакло у производњи је употреба челичног метода за побољшање стакла, каљеног стакла који носи спољну снагу како би се надокнадио површински напон, побољшао носивост, учврстио произвођаче стакла за дијељење, који је разлог за стаклени балон.
Прво, појављују се флуктуације температуре каљеног стакла, или флуктуације стаклених редоксова, то ће учинити флуктуације растварача стакленог течног гаса, што доводи до мехурића.
Друго, произвођачи каљеног стакла кажу вам да ако се каљено стакло у таласу гас гаси у процесу раста, формираће се велики балон.
У ствари, постоји много разлога за производњу каљеног стакла, главни разлог је поменута два тачка, користимо више пажње, ми смо произвођачи каљеног стакла, добродошли смо да дођемо у моју компанију како бих разговарали о сарадњи.
Каљено стакло да издржи спољашње силе, прво да надокнађује површински стрес, побољшаће носивост, побољшати стакло притиска, произвођача каљеног стакла каљеног стакла и ламинираног стакла како га разликовати?
1, можете упоредити изглед стакла да бисте видели равност стакла, заправо, у производњи каљеног стакла треба проћи кроз високотемпературни третман, постојаће неуједначен феномен.
2, можете погледати и огреботине на стакленој површини, произвођачи каљеног стакла од стакла, површина се неће загребати чврстим писарем, али се ламинирано стакло лако загреба.
3, опће каљено стакло у сломљеном, тигар у сато попут малих честица, али ламинирано стакло у руптури, остаци ће се држати филма, површина ће остати чиста и глатка.
Ове три методе могу бити добра разлика између каљеног стакла и ламинираног стакла, различито стакло такође има различите предности
Каљено стакло је релативно сигурно, може издржати спољашњи стрес да би надокнадио површински стрес, побољшао носивост, каљено стакло након одређеног временског периода ће постојати прљавштина, чишћење стакла какав удар? Произвођач каљеног стакла дели три методе.
Прво, свакодневно чишћење каљеног стакла, можете користити мокро ручник или задржати обрисан, мокар ручник може већину мрља чистити, али не може обрисати мрље може бити обријан топлим сирћетом.
Друго, произвођачи каљеног стакла кажу вам да ако каљено стакло на уље, које је напуњено детерџентом на стаклу, залијепите пластичну фолију, отприлике десет минута касније, одвојите пластичну фолију у брисачу на њој.
Треће, поново обришите каљено стакло и поново обришите влажном крпом, а затим обришите сувом крпом у бијелом вину, стакло ће бити чисто, али има прљавштине, немојте користити воду за брисање, водено брисање није чист.
Изнад ове двије методе чишћења каљеног стакла, можемо пробати сљедеће.