Dom > Novosti > Sadržaj
Ултра-бели стаклени блокови јединствених предности
Oct 26, 2017

Ултра-бели стаклени блокови јединствених предности
Ултра-бели стаклени блокови су врста ултра-прозирних стаклених блокова од ниског жељеза, познатих и као стаклени блокови са високим прозирним стакленим блоковима. То је висококвалитетни, вишенаменски нови висококвалитетни стаклени блокови, брзина преноса светлости до 91,5%, са кристално чистим, висококвалитетним карактеристикама, породица Стаклених блокова "Кристални принц". Ултра-бели стаклени блокови истовремено са висококвалитетним флоат стакленим блоковима са свим машинским перформансама, са одличним физичким, механичким и оптичким својствима, као што су остали висококвалитетни флоат стаклени блокови за различите дубоке обраде. Непрекосновани врхунски квалитет и перформансе производа чине ултра бијелим стакленим блоковима широк простор за примјену и сјајне перспективе тржишта.
1. Брзина стаклених блокова је ниска
Како ултра-бијело чаше сировина углавном садрже мање НиС и других нечистоћа у поступку топљења сировина, контролом финих, чинећи ултра-бијеле стаклене блокове у односу на обичне стаклене блокове има више равномеран састав, његове унутрашње нечистоће мање , чиме се значајно смањује вероватноћа могућег избјегавања након каљења.
2. Конзистентност боја
Пошто садржај гвожђа у сировином износи само 1/10 или мање обичних стаклених блокова, ултра-бели стаклени блокови апсорбују мање зеленог опсега у ултра бијелим стакленим блоковима видљивог светла од обичних стаклених блокова, обезбеђујући да стакла блокира конзистентност боја.
3. Висибле лигхт трансмиттанце је висок, пропустљивост је добра
Већи од 91,5% видљивости преноса видљиве светлости, са кристално чистим квалитетом кристала, тако да је екран јаснији, више наглашава прави изглед експоната.
4. Низак УВ пролазност
У поређењу са обичним стакленим блоковима, ултра-бели стаклени блокови на апсорпцији ултраљубичастог светла, који се користе у анти-ултраљубичастим местима, као што су музеји и други региони, могу ефикасно смањити УВ пролаз, како би смањили приказ различитих експоната и избледели и старење , посебно Ефекат заштите културних реликвија је очигледнији.
5. Велико тржиште, високи технички садржај, са јаком профитабилношћу
Садржај технологије ултра-белих стаклених блокова је релативно висок, контрола производње је тешка, са релативно обичним стакленим блоковима снажне профитабилности. Већи квалитет одређује своју високу цену, цијена ултра-бијелих стаклених блокова је 1 до 2 пута више од обичних стаклених блокова, цена је релативно мала у поређењу са обичним стакленим блоковима, али су техничке баријере релативно високе, са високом доданом вриједношћу.
Ватерфронт Цлуб се налази у Ианцхенг Океанском заливу, малој реци, проширењу хоризонта, небу, острву реке, посмртној површини воде, густом трском заједно да би се створило мирно место, чиста и поетска атмосфера место. У таквом окружењу, зграда у опрезном ставу да интервенише на мјесту одржавања, те се труди да не истовремено уништи првобитно расположење кроз зграду како би остварила најинтимнији контакт са околином.
На структурном нивоу, величина грађевинских блокова, као што су подови, стубови, итд., Је минимална како би се побољшале његове карактеристике светлости и учиниле да зграда плива у окружењу. У изградњи материјала који користе ултра-бијеле стаклене блокове, бијели алуминијум, травертин под, вијчану плочу за воду и прозирни прозирни материјал Стакло Блокира материјал и друге материјале ради јачања једноставне и чисте атмосфере, до архитектонског облика нематеријалног Изводите апстракт. У одсуству регионалног материјала и изградње спољашњих услова апстрактна форма постала је природни естетски избор.