Dom > Novosti > Sadržaj
Шта радити с производњом каљеног стакла
Sep 29, 2017


Каљено стакло је нови тип материјала, са добрим ефектом звучне изолације, управо због каљеног стакла, доносио нам је пуно погодности, у производњи каљеног стакла прије него што је потребно учинити шта? Произвођачи каљеног стакла да разговарају с вама.
1, материјал. Обрада каљеног стакла, пре свега за припрему материјала првог, углавном равног стакла и лепка, што је производња главног материјала каљеног стакла.
2, опрема. Обрада каљеног стакла, да би одабрали праву опрему за обраду, произвођачи каљеног стакла сугеришу да не бисмо изабрали квалитет лоше опреме, утјецат ће на квалитет обраде.
3, место одржавања. Затим за производњу каљеног стакла, наравно, потребно је мјесто, приземље за чишћење, тврде површине је боље, како би се избјегло прашина у мјесту.
За обраду каљеног стакла, горња три тачке су од суштинског значаја, надамо се да ће вам горе опис који вам помаже, да купите каљено стакло, такођер добродошлицу нашим произвођачима каљеног стакла да купите.
Иако каљено стакло представља нову врсту грађевинског материјала, али и даље се широко користи, тако популарна Калцедо стакло какву улогу? Не разумем да нема везе, произвођачи каљеног стакла кажу вам.
1, звучно отпоран. Али и зато што каљено стакло може бити звучна изолација, тако да су сада у тој стаклу инсталиране многе пословне зграде или конференцијске сале, имају бољи учинак повјерљивости.
2, топлотна изолација. Каљено стакло произведено од стране произвођача каљеног стакла може смањити унутрашњу и спољашњу топлотну размјену, посебно у летњем отвореном кондиционирању, унутрашњи клима се мање испразни.
3, уштеда енергије. Због тога што каљено стакло има слој металне фолије, тако да летњи клима уређаји могу да смањују оптерећење унутрашњег клима уређаја уз добар ефекат штедње енергије.
Каљено стакло се користи у производњи композитног лепка, лепа је и практична, звучна изолација стакла који се продаје на топлом месту, овде произвођачи каљенега стакла дају вам причу о употреби каљенега стакла. Структура каљеног стакла је разумна, када се користи за звучну изолацију, може се користити за вањску декорацију стакла, чиме се повећава декоративни ефекат. Производња каљеног стакла каљеног стакла може побољшати унутрашње окружење, учинак штедње енергије је такођер врло добар, може се користити за стамбене, пословне зграде и друга мјеста кориштења.
Каљено стакло је нова врста стакла, са добром звучном изолацијом, када је и проблем каљеног стакла проблем, произвођачи каљеног стакла дају вам причу о кориштењу каљеног стакла.
Користимо каљено стакло када постоје два или три стакла, употреба адхезивног лепљења, са добром звучном изолацијом, али при употреби каљенега стакла, главни проблем је да ће ваздушни слој бити кондензација, што резултира оваквом ситуацијом. Разлог је тај што је тачка росеа ваздушног слоја подигнута током употребе, а ако температура околине каљеног стакла пада испод тачке росишта ваздушног слоја, ваздушни слој ће се кондензовати, а произвођач каљеног стакла затражиће вас да контролишете појаву ове ситуације, онда ће употреба каљеног стакла контролисати вријеме каљеног стакла.
Каљено стакло са функцијом звучне изолације, иако нови материјал, али и сви омиљени произвођачи каљеног стакла, објашњавају календар за куповину стакла, поздравите вашу пажњу. Приликом куповине каљеног стакла можете заптити два комада стакла, средњу пумпу у вакуум, попунити инертни гас и проверити да ли је стакло звучна изолациона функција. Произвођачи каљеног стакла вас позивају да куповину стакла проверите да ли је стакло заптивено, углавном је заптивено лепком, можемо обратити пажњу на следећу. Постоји мало каљено стакло у средини, ту ће бити алуминијум, ставити десикант може апсорбирати влагу, може спречити стаклену маглу ситуацију, у куповини може покушати имати тај ефекат.